Web programiranje za decu u Nišu

Savladajte osnovne principe

Danas se u savremenom društvu tehnologija koristi u različitim domenima, od nauke pa do kulture i umetnosti. Informacione tehnologije su prisutne u svim sferama naših života, a pri prvom pomenu IT-ja nam pada na pamet internet.

Web programiranje je jedna od stvari u svetu programiranja koja najviše privlači mlade ljude. Ovaj kurs je zamišljen kao učenje prvih slova web programiranja. Naučićemo da kreiramo sopstvenu internet stranu, da je popunimo sadržajem i sredimo da izgleda onako kako mi želimo. To znači da ćemo tokom trajanja kursa učiti HTML (za kreiranje sadržaja) i CSS (za uređivanje izgleda). Videćemo kako se unose elementi, kako im se pristupa i kako se raspoređuju na stranici. Videćemo koje sve elemente treba da ima jedna HTML strana, kako se pravilno definiše naslov, za šta služe meta podaci…

Polaznicima će biti objašnjeno šta je to CSS i zašto kažemo da je ovaj jezik kaskadni tj kako se to elementi slažu u okviru stranice. Videćemo kako se bira određeni font, njegova veličina i boja.

Na kraju kursa ćemo se upoznati sa osnovama JavaScript/jQuery-ja, po velikom broju mišljenja budućnosti web programiranja. Videćemo kada se koriste i kakav uticaj imaju na animacije i efekte.

Pozovite nas na broj 063/660-406 i zakažite besplatno testiranje za kurs Web programiranje za decu.

Kurs Python traje 4 meseca(16 dolazaka), dinamika časova je jednom nedeljno 90min. Cena kursa je 16000rsd ili 4000rsd mesečno.