Programski jezik Python

Savladajte osnovne principe programiranja

Možda ste čuli da Python dobija sve veću popularnost ali da li ste znali da je to sada najpopularniji jezik za početak učenja programiranja na američkim univerzitetima? Programski jezik Python je jednostavan za upotrebu, moćan i svestran, što ga čini odličnim izborom kako za početnike tako i za stručnjake i zato je kurs Python za decu izuzetno popularan širom sveta. Jednostavnost čitanja koda čini ga odličnim prvim programskim jezikom čak i za decu – omogućava vam da razmišljate kao programer, a ne da gubite vreme na zbunjujuću sintaksu.

Minimalno podešavanje je još jedna od pogodnosti Python-a. Lako se pokreće i lako instalira tako da nema gubljenja energije na to kako pokrenuti kod, već dete odmah može biti fokusirano na učenje stvarnih koncepata programiranja. A kada se jednom nauče ti alati veoma je lako preći na bilo koji drugi programski jezik.

Nemojte misliti zbog toga što je Python jednostavan za upotrebu da nije dovoljno moćan. Naprotiv, Python je neverovatno moćan, zato ga i koriste kompanije kao što su Google, Dropbox, Netflix…

Dropbox desktop aplikacija je u potpunosti napisana u prograskom jeziku Python što govori o njegovoj kompatibilnosti sa različitim platformama. Google takođe koristi kombinaciju jezika Python i C++ i to po principu Python gde može, a C++ gde mora.

Ovo pokazuje koliko je Python moćan, a istovremeno je najpreporučljiviji za prve korake u programiranju. Svi koji savladaju osnove veoma brzo će moći da kreiraju sve što požele.

Postoji puno sjajnih razloga za učenje Pythona, a ovih nekoliko primera koje smo naveli će vam pomoći da vidite i kako biste mogli da ga koristite.

Pozovite nas na broj 063/660-406 i zakažite besplatno testiranje za Python kurs programiranja za decu.

Kurs Python traje 4 meseca(16 dolazaka), dinamika časova je jednom nedeljno 90min. Cena kursa je 16000rsd ili 4000rsd mesečno.

kurs python za decu