Kreativna radionica za decu

Razvijajmo dečju kreativnost

Kreativna radionica za decu ima za cilj da maksimalno iskoristi dečji kreativni potencijal, da u njima probudi crtačke, likovne i estetske sposobnosti u skladu sa njihovim uzrastom, kao i da ih odmalena podučava umetnosti kroz istoriju.

Savladavanjem likovnih područja deca stiču sposobnost da se snađu i u drugim oblastima koje nisu usko povezane sa umetnošću, te da svakom problemu prilaze sa slobodnim i kreativnim stavom i da imaju širok pogled na svet oko sebe.

Izbor tema mora biti u korelaciji sa unutrašnjim doživljajem deteta, omogućujući mu da se izražava i komunicira sa svojim okruženjem.

Kreativne radionice su odlična prilika da se deca oprobaju u što više umetničkih tehnika i praktičnih veština, a mnoga deca otkriće na našim radionicama svoje skrivene talente i upoznati se sa više umetničkih tehnika, počevši od crtanja, slikanja, vajanja pa do mozaika i dekupaža.

Ovi časovi su predviđeni za decu predškolskog uzrasta(5-7god). Dinamika dolazaka je dva puta nedeljno po 45 minuta, a cena mesečne članarine iznosi 3500rsd.