Kurs Scratch II

Savladajte osnovne principe

Kurs Scratch 2 je prvenstveno namenjen polaznicima koji su završili kurs Scratch 1 u školi Da Vinci ili su samostalno u dovoljnoj meri ovladali osnovama Scratch razvojnog okruženja. Scratch programski jezik je pogodan za sve uzraste odnosno za svakog ko želi da nauči računarsko programiranje.

Polaznici će u toku kursa Scratch 2 proširiti svoja znanja i veštine i upoznaće se sa složenijim principima programiranja. Počevši od osnova korišćenja ovaj kurs sve vreme izaziva polaznike da nastave sa radom pa će tako i naučiti da naprave neverovatne igre, animirane slike… Znanje koje će steći na ovom kursu polaznicima će omogućiti da prave kompleksnije aplikacije i da realizuju složenije ideje za koje je potrebno naprednije algoritamsko razmišljanje i naprednije programerske veštine.

Tokom kursa Scratch 2 polaznici će samostalno i uz pomoć predavača izrađivati igre sa više nivoa, kvizove, upoznaće se sa rekurzijom, listama i produbiti aspekte programiranja koje su savladali na kursu Scratch 1.

Pozovite nas na broj 063/660-406 i zakažite besplatno testiranje za Scratch II kurs programiranja za decu.

Kurs Scratch II traje 4 meseca(16 dolazaka), dinamika časova je jednom nedeljno 90min. Cena kursa je 16000rsd ili 4000rsd mesečno.

scratch osnove programiranja
kurs-scratch-da-vinci
scratch programiranje
kurs-osnove-programiranja
kurs scratch 2