Produžena prijava za besplatne radionice

Zbog velikog broja kandidata, produžen je rok za prijavu na besplatne radionice programiranja i robotike za svu decu od 3. do 8. razreda. Zbog produžene prijave biće pomerene i radionice kao i početak novih kurseva i upis novih polaznika. Radionice će biti organizovane u toku aprila.

Potrebno je samo da nas do 01.04.2021. pozovete na broj 063/660-406 i da se prijavite. Besplatne radionice će trajati po 90min, gde će se deca susresti sa osnovama programiranja i robotike, a sve to u skladu sa uzrastom deteta:

– 3, 4. i 5. razred – Scratch I ili Scratch II i Robotika,

– 6 i 7 razred – Programiranje android aplikacija

– 8. razred – Python.

Na ovim radionicama sva deca će videti najaktuelnije koncepte i metode vezane za programiranje i robotiku koje koriste učenici najprestižnijih škola širom sveta, uraditi par vežbi zajedno sa profesorima i na taj način steći malo drugačiji pogled na računare i programiranje.

Ni ovog puta ne prekidamo tradiciju, 3 najbolja kandidata će dobiti punu stipendiju škole Da Vinci za po jedan od naših kurseva koji kreću početkom aprila: Scratch I, Scratch II, Robotika I, Robotika II, Programiranje android aplikacija, Python I, Python II i Web programiranje.