Počinje upis na kurseve programiranja i robotike

Od 1.03.2024. počinje upis na kurseve programiranja i robotike za decu uzrasta od 1. do 8. razreda. Potrebno je samo da do 30.03.2024. pozovete broj 063/660-406 i prijavite dete za besplatnu radionicu. Na ovim radionicama deca će uraditi par vežbi zajedno sa profesorima i na taj način videti šta mi to učimo i radimo. Sem vežbica iz programiranja uradiće par logičkih i matematičkih zadataka kako bi mi stekli utisak o znanju i interesovanju svakog deteta što nam pomaže prilikom izbora kurseva i raspoređivanja dece u grupe, a 3 najbolja kandidata će dobiti punu stipendiju škole Da Vinci za po jedan od naših kurseva.

Na kursevima se deca sreću sa najaktuelnijim konceptima i metodama vezanim za programiranje i robotiku koji se uče u najprestižnijim školama u svetu. Najmlađi polaznici mogu upisati kurs Scratch I ili Scratch II gde će se upoznati sa najpopularnijom platformom za učenje osnova programiranja i koristeći grafički interfejs sami će praviti igrice i tako savladati algoritamsko razmišljanje. Na kursevima Robotika I i Robotika II polaznici se sreću sa robotima, senzorima, mikro računarima i drugim elektronskim komponentama. Za decu koja su već savladala Scratch preporučujemo kurs Programiranje android aplikacija. A za najstarije i najnaprednije tu su kursevi Python I, Python II i WEB programiranje gde deca ulaze u ozbiljniji svet programiranja.

Kursevi počinju početkom aprila, a dinamika dolazaka je jednom nedeljno u trajanju od 90min. Svi kursevi traju po četiri meseca odnosno 16 dolazaka. Grupe se formiraju po uzrastu, nivou znanja i interesovanju deteta, a u grupama ima 6-8 polaznika. Cena bilo kog od kurseva iznosi 16000rsd, odnosno 4000rsd mesečno. Ukoliko se upisuje dvoje dece iz iste porodice, ili dete pohađa dva kursa istovremeno, cena drugog kursa iznosi 2500rsd mesečno.

kursevi-robotike-i-programiranja
robotika-i-senzori
kurs-robotika-za-decu